• uk
  • ru
Каталог
м. Київ
31.03.23
Декоративні штукатурки

Системи утеплення фасадів

Отримати максимально індивідуальний ефект від поновлення виду стін допоможе декоративна штукатурка: саме той відтінок, вид і ефект, який ви продумали. Це практичний та привабливий спосіб освіжити інтер'єр. Докази – у нашій статті.Отримати максимально індивідуальний ефект від поновлення виду стін допоможе декоративна штукатурка: саме той відтінок, вид і ефект, який ви продумали. Це практичний та привабливий спосіб освіжити інтер'єр. Докази – у нашій статті.

Оформлення квартири – можливість проявити індивідуальність і стиль господарів. Найчастіше для цього сьогодні використовується фактурна декоративна штукатурка, яка надає приміщенню незвичайного вигляду та ексклюзивності.

Купити декоративну штукатурку: для чого?

Окрім величезної різноманітності колірних рішень, купити декоративну штукатурку варто заради незвичайного, завжди унікального вигляду стін після того, як вона висохне. Також можна купити декоративні штукатурки з різними наповнювачами:

  • м'якими волокнами бавовни;благородним льоном;тонкою крихтою натуральних і штучних матеріалів, що створюють відчуття палацових палат.
  • Вони акуратно обрамлять стіни та прикрасять ваш особистий простір. Щоб знайти найбільш підходящу і привабливу декоративну штукатурку за найкращою ціною в Києві, заходьте в Eurometa – спеціалізований магазин, у якому ви зможете дізнатися максимум про ваше майбутнє оформлення стін.

Види декоративної штукатурки

Вартість декоративної штукатурки залежить не від її якості (вона завжди на висоті у перевірених брендів), а від ефекту, що створюється, і сполучної речовини. Ось якими вони бувають:

  1. Мінеральними: в них основний компонент – це цемент. Найчастіше суміш можна знайти у вигляді сухого порошку, який потрібно розвести водою у правильному співвідношенні. Така декоративна штукатурка дуже популярна в Києві завдяки високій міцності та стійкості до механічних пошкоджень. Крім того, коштує вона досить недорого.
  2. Силіконовими: сполучна речовина в них – спеціальні синтетичні смоли. Завдяки їм розчин виходить пластичним і стійким до вологи. Ціна на декоративну штукатурку цього виду трохи вища через зручність нанесення та можливості прикрасити нею ванну кімнату.
  3. Силікатними з рідким склом у складі. До них входять кварцовий пісок, гідроксид калію, калій вуглекислий та лужний. Завдяки їм декоративні штукатурки вищі за вартістю, але надають продукту надійності та міцності. Така штукатурка активно клеїть і просочує поверхню, має водовідштовхувальні властивості. Завдяки цьому гниття, появу грибка та погіршення зовнішнього вигляду стін практично усунуто. А використовувати її у ванній кімнаті – ідеальний варіант.
Види декоративної штукатурки

Вибір штукатурки

Щоб створити в домі ефект, ніби над ним попрацював художник чи дизайнер зі світовим ім'ям, обирайте декоративні штукатурки не за ціною, а за бажаним ефектом:

  • за фактурою – «баранчик» із камінчиками, шорстка «шуба», «короїд» із реалістичним ефектом деревини;за виглядом матеріалу – наприклад, венеціанська штукатурка, що імітує онікс або мармур, «мокрий шовк», що імітує тканину, «морський бриз» із перламутром і дрібнозернистим піском у складі тощо.
  • А завдяки тому, що декоративні штукатурки не вимагають попередньої обробки стін, легко миються і можуть використовуватися не лише професіоналами, а й тими, хто вперше зайнявся ремонтом, декоративна штукатурка за приємною ціною стає найкращим вибором для кожного. Декоративні штукатурки в Києві ви з легкістю виберете в Eurometa.

Як замовити штукатурку?

Перш ніж купити декоративну штукатурку, ви можете розглянути докладні описи та характеристики широкого асортименту в інтернет-магазині Eurometa. У нас ви переконаєтеся, що купити декоративну штукатурку за вигідною ціною та з вражаючим ефектом можливо. Консультуйтесь, обирайте, замовляйте в Києві та з доставкою по всій Україні з Eurometa!